Workshops maand mei

Donderdag 19 mei 2022

komt Thierry van Hille spreken over reïncarnatie.


Reïncarnatie ofwel wedergeboorte, volgens wikipedia de religieuze of filosofische opvatting dat het niet-lichamelijke deel van een levend wezen na de dood niet verdwijnt, maar opnieuw in een ander levend wezen geboren wordt. Maar hoe zit dat nu heel concreet? Want bij 'reïncarnatie' komen er toch direct een aantal vragen naar boven, zoals: wat is het belang hiervan in mijn dagelijkse leven; Hoe gaat dit in zijn werk of verloopt dit; hoelang zijn wij als mens ermee bezig; wat is het nut de dag van vandaag om dit te weten/kennen; wat heeft karma hiermee te maken; wat kunnen we eruit leren; maakt het ons leven eenvoudiger?

Op al deze vragen zal Thierry van Hille aan de hand van zijn zoektocht naar vorige levens, zijn persoonlijk proces en wat het voor hem zelf heeft gedaan, een antwoord geven tijdens deze lezing. 

Thierry is psycho-energetisch pendelaar en indien wij het wensen, kunnen we samen pendelen.

 

Datum: 19/05/2022

Tijd: 19u30

Prijs: € 20

Plaats: De Klaproos, Gentpoortstraat 41, 8000 Brugge

Inschrijving: sonja@deklaproosbrugge.be

 

Zaterdag 14 mei 2022 geannuleerd komt terug in juni


Rock Your Healy


Ligt jouw Healy verwaarloost in de kast? of voel je je niet comfortabel bij het gebruik ervan?


Haal dan nu je Healy vanonder het stof en laat je investering onmiddelijk renederen tijdens deze training.


Met alle tips en tricks- betreffende de microstroom- resonatie - en auratoepassingen- kan je snel en efficiênt de frequenties maximaal inzetten voor jouw gezondheid en wellness!


Wanneer: 14 mei 2022 om 13.30h tot 17.30h

 prijs: 65€ 

Locatie: De Klaproos Brugge

20 mei 2022 : IGNIS tarot:

 

 

Tarot leggingen zijn een middel om sluimerende boodschappen van ons onderbewustzijn naar boven te halen. Ze voorspellen niet de toekomst.  Je lezing toont je je huidige zielenpad. Enerzijds onthult het de uitdagingen die je misschien blokkeren, en anderzijds wordt je waaier aan mogelijkheden en keuzes duidelijk.  Het ogenblik dat je je leven vanuit een bewust standpunt benadert, ben je niet langer een slachtoffer van het toeval. Je zou kunnen zeggen dat als 'het lot' het kleur blauw was, jij de precieze tint kiest vanuit een immens spectrum aan soorten blauw. Jij bepaalt dus hoe je reageert op elke situatie. We worden stil tijdens de lezing en stellen ons open voor ons onderbewuste. Zodat we de boodschap van onze innerlijke stem kunnen ontvangen en verduidelijken.

Bron: website IGNIStarot.com

 

Locatie: de Klaproos, Gentpoortstraat 41, 8000 Brugge

Prijs: € 35,00 voor half uur

         € 60,00 voor 1 uur

Inschrijven: sonja@deklaproosbrugge.be

21 mei 2022

BRAHMAN MENOR komt naar de Klaproos in Brugge. 

Dit event zal bestaan uit een lezing over het leven van prana met Q&A in combinatie met een Darshan & Sound sessie. Een boeiende dag van 10h tot 16h.

Leven van Prana, leven vanuit Bron Energie, ben je sceptisch? Roept dit bij jou veel vragen op, maar ben je wel nieuwsgierig?  Dit is een unieke gelegenheid om kennis te maken met ervaringsdeskundige Brahman Menor en jouw vragen rechtstreeks aan hem te stellen!

Het leven van prana gaat over zoveel meer dan het onafhankelijk zijn van voeding, het is een transformatie en een heling van conditioneringen en trauma’s.

Tijdens deze dag vertelt hij over zijn weg naar pranic living en wat het hem gebracht heeft en wat het jou kan brengen. Daarna volgt een Darshan en een Sound sessie. Na de Darshan wordt er muziek op gezet en neemt hij je mee op een nog diepere reis door middel van klankschalen, trommels en andere instrumenten.

Meer weten? Neem een kijkje op zijn website: https://brahmanmenor.com/nl/pranic-living/

 

Inschrijven kan via:

 

mail: filipdeloof4@gmail.com

 

via de contact pagina van Advaita Brugge: https://www.advaitabrugge.be/contact

 

Bijdrage: 60€ - koffie/thee/water inbegrepen

 

Lunch: zelf mee te brengen, er is een frigo beschikbaar.

 

Interesse? Wacht niet te lang, de plaatsen zijn beperkt. Volzet = afsluiten inschrijvingen.

Van harte welkom, Filip De Loof

24 mei 2022

vrouwencirkel

 

Lieve vrouwen, zusters, moeders, godinnen….graag nodig ik jullie uit op de vrouwencirkel INANNA.

 

 

 

VROUWENCIRKEL INANNA , de terugkeer naar de verborgen vrouwelijke kracht.

Moeder aarde klopt op de gesloten deur van onze ‘ verwonde  vrouw’ ! Moeder aarde is in beroering, we zitten in de wedergeboorte van haar energie: de oorspronkelijke vrouwelijke energie in elk van ons. Moeder aarde wil terug naar de oorsprong, haar vrouwelijke aardse energie mag samensmelten met de mannelijke universele liefde. We zitten , bewust of onbewust , allemaal midden in het ontwaken.

Wie is dan die ‘echte vrouw ’? ‘ Vrouw zijn’ wat betekent dat eigenlijk? Hoe kom ik dichter bij mijn ‘vrouwelijke kracht‘?

Vrouwencirkels zijn verbindingsmomenten waar vrouwen : delen , chanten, dansen, creatief bezig zijn, rituelen uitvoeren, luisteren naar poëzie en nog zoveel meer.

Iedere vrouw heeft een belangrijke inbreng in dit gebeuren vanuit haar eigenheid , kwetsbaarheid , schoonheid en liefde .

We vieren ons ‘ Vrouw- zijn ‘ wat ons diep verbindt met elkaar.

Het aantal deelnemers is beperkt.

 

datum : dinsdag 24 mei 2022 / 21 juni 2022 van 19u 30 tot 21u30.

Plaats : De Klaproos Gentpoortstraat 41 te Brugge

Prijs : 20 euro  (ter plaatse contant te betalen)

Inschrijving:  bianca.dugardin@telenet.be

Woensdag 25 mei 2022,


Interdimensionale workshop door Nanco en Niki Immanuël.

"De Brug van Heelheid: Aanwezigheid van de Galactische Mens

Tijdens deze dag zullen we door middel van 2 meditaties, dans, kennisuitwisseling en bewuste ademhaling de galactische mens in jou veel meer voelbaar maken. We gaan een nieuwe diepte in van het eenheids-bewustzijn.

 

Locatie: de Klaproos, Genpoortstraat 41, 8000 Brugge

Tijd: 10u15 - 16u15 (deuren gaan open om 9u50)

Inschrijven: aum.oneness@outlook.com of galacticheartcentre@yahoo.com

Na inschrijving zal je een bevestiging van Nanco ontvangen.

prijs: € 70,00 contant te betalen ter plaatse (incusief koffie/thee/versnaperingen)

Let op: neem zelf je lunch mee!
Dinsdag  31 mei  KlankbadmeditatieBegeleid door Pia Lefèvre (verpleegster van opleiding, rouwtherapeut en al 5 jaar werkzaam met klanktherapie)

 

Wat is er de dag van vandaag zo belangrijk en vergeten we als eerste...'ME'-time' of tijd voor jezelf! Laat jezelf meevoeren op een prachtige harmonie van klanken, van onder andere Tibetaanse klankschalen, Kristallen en glazen klankschalen, Gongen, Koshi's, Trommels, Oceaandrum en belletjes... Eventuele blokkades in je energieflow kunnen opgelost worden door deze harmoniserende klanken, waardoor je levenskracht en vreugde weer zullen vloeien.

 

Locatie: de Klaproos, Gentpoortstraat 41, 8000 Brugge

prijs: 20 euro contant ter plaatse te betalen

datum: dinsdag 31 mei 

uur: 19u - 21u

inschrijven: sonja@deklaproosbrugge.be

 

Neem zeker een matje, kussentje en deken mee wanneer je wilt liggen tijdens deze sessie.